Pakej E

Ogos 04, 2017

Pakej E merupakan pakej gambar yang mengikut photobooth style seperti yang dapat kita lihat apabila berkunjung di sesetengah majlis perkahwinan. Dengan ukuran lebih kurang 4.4cm X 13.5cm, saiz pakej E agak kecil dari segi kelebaran tetapi panjang bersesuaian dengan gaya photobooth. Untuk tempahan gambar pakej E, kami cadangkan gambar tersebut hanya berbentuk segi empat tepat (square). 

Jika gambar tersebut terlalu ramai orang dan bukan dalam bentuk segi empat tepat, kami cadangkan agar untuk tempah menggunakan pakej B atau pakej C supaya gambar kelihatan lebih jelas.

Pakej E sangat sesuai untuk diletakkan sebagai perhiasan sama ada di dalam bilik tidur, di kereta, mahupun untuk diberikan kepada kawan-kawan. Dengan harga yang sangat murah, pelanggan boleh order dengan kuantiti gambar yang banyak jadi sesiapa yang mempunyai gambar selfie dan berbentuk segi empat tepat yang banyak, pakej E merupakan pakej yang sesuai untuk anda. Dibawah adalah harga bagi pakej E.

Harga Pakej E = RM 6 = 12 Gambar = 4 Keping. Harga tidak termasuk pos.

Perbandingan saiz. Dari Kiri : Pakej A, Pakej B, dan Pakej E1 set pakej E mengandungi 12 gambar yang disusun menjadi 4 keping.You Might Also Like

0 ulasan